Jongeren spelen Our Time in de Lindenberg

Op donderdag 9 mei gaat onze jongerenvoorstelling Our Time in première. Deze coproductie met Lindenberg Cultuurhuis in regie van Char Li Chung speelt van 4 t/m 10 mei in Arnhem en Nijmegen. Tickets kunnen vanaf nu worden gekocht.

In Our Time bestormen vijftien jongeren het podium. Want natuurrampen volgen elkaar in een hoog tempo op. De wereld staat in brand. En de jeugd heeft de toekomst. Dus let’s go, de barricaden op. We zijn hier om onze toekomst terug te eisen!

Maar wanneer de jongeren een podium krijgen om zich uit te spreken, willen zij het dan wel hebben over het klimaat? Want de leefbaarheid van onze wereld hangt niet uitsluitend af van de opwarming van onze aarde. Waarvan gaat hun hart eigenlijk sneller kloppen? Waar willen zij het écht over hebben? En willen zij het podium wel gebruiken voor protest?

Regisseur Char Li Chung ging aan de slag met een groep jonge spelers uit Arnhem en Nijmegen. De afgelopen maanden hebben zij wekelijks gerepeteerd en een gloednieuwe voorstelling gecreëerd vanuit de drijfveren van de jongeren. In Our Time leer je hen en hun zorgen kennen, maar ook delen ze hun vurige toekomstplannen en ambities met het publiek in een speciaal gecreëerde theatertekst.

De try-outs van Our Time vinden plaats in Theater Oostpool te Arnhem op 4 mei en in De Lindenberg te Nijmegen op 8 mei. Op 9 mei gaan we in première in De Lindenberg en op 10 mei wordt nog eens gespeeld. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link. 

Overig nieuws

Terug