Koop vanaf vandaag je kaartje voor KOMT GOED… op Oerol!

Toneelgroep Oostpool - KOMT GOED.. - Marijke de Gruyter en Nicolien de Jong

Van 10-19 juni 2022 staan wij op Oerol Festival met de voorstelling KOMT GOED…, over de leugens die we onszelf vertellen om niet gek te worden. KOMT GOED… is een gloednieuw geschreven komisch kosmische thriller waarin Hulst & Tarenskeen de mens laten zien in een staat van ontkenning. Met “liegen tegen jezelf” als ultiem overlevingsmechanisme. Vanaf vandaag is de reguliere kaartverkoop gestart! Zien we jou op Terschelling?

Ivy wordt wakker op een open plek in een bos. Haar schouder is uit de kom en haar ruimteschip ligt een eind verderop te roken: total loss. Ze moet er uit geslingerd zijn tijdens de crash. In de verte brandt licht in een vreemd huis. Ze overwint haar angst en treed binnen. De bewoners ontvangen haar met open armen. Al snel blijkt het huis gebouwd te zijn op een waanzinnige leugen. Om levend thuis te komen zal Ivy moeten proberen de mensen wakker te schudden. Maar de waarheid is niet welkom in het huis der wanhoop.

Jan Hulst & Kasper Tarenskeen behoren tot de artistieke kern van Toneelgroep Oostpool. Ze maken comedy’s die door een combinatie van hun millennialidioom, verwijzingen naar geschiedenis en actualiteit, hyper-menselijke personages en apocalyptische settings een uniek evenwicht tussen vervreemding en herkenning bereiken. In 2016 maakten zij voor Oerol een spectaculaire eigen versie van de Ilias op de Crossbaan op Terschelling. Nu zijn de boys terug op Griene Pôlle met een gloednieuwe show.

Komt goed…

Tickets & info

Overig nieuws

Terug