educatie Crazy Stupid | leerlingen

Crazy Stupid | Oostpool & Sonnevanck | © Sanne Peper (naamvermelding veplicht)

Je gaat binnenkort naar de voorstelling Crazy Stupid van Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool. Op deze pagina vind je de opdrachten die je online gaat maken. De posteropdracht is er om je voor te bereiden op de voorstelling, de reflectieopdracht maak je na de voorstelling.

Veel plezier bij Crazy Stupid!

Posteropdracht

Om je voor te bereiden op de voorstelling maak je de posteropdracht. In deze opdracht onderzoek je jouw verwachtingen over Crazy Stupid.

> Maak de opdracht hier.
Je kunt de poster hier downloaden.

De ingevulde antwoorden worden automatisch en anoniem naar ons verstuurd.

Reflectieopdracht

Je hebt de voorstelling Crazy Stupid gezien. Wij zijn benieuwd naar je ervaring. Om te reflecteren op je kijkervaring maak je de reflectieopdracht.

> Via deze link kom je bij de reflectieopdracht.

De ingevulde antwoorden worden automatisch en anoniem naar ons verstuurd.

Achtergrondinformatie

Wil je meer weten over de voorstelling, over de makers en de acteurs? Wil je weten hoe de acteurs het vinden om te spelen in de voorstelling? Ben je benieuwd waarom de makers de voorstelling hebben gemaakt? Maak je een CKV-verslag en ben je opzoek naar informatie?

Je vindt alle achtergrondinformatie over de voorstelling via deze link.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over de voorstelling of de educatie bij de voorstelling? Mail dan met Marti Arts, coördinator jongeren Toneelgroep Oostpool. Zij neemt dan spoedig contact met je op.

Terug