De gezelschappen  

Oostpool & Sonnevanck - Alles Wat Theater Is - foto© Elodie Vreeburg

Voor of na

Theater Sonnevanck
Theater Sonnevanck maakt nieuw muziektheater met een stevige inhoud en een avontuurlijke vorm, voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Die voorstellingen gaan over leven en samenleven in deze tijd, volwassen thematiek voor een jong publiek. Jaarlijks speelt Sonnevanck circa 400 voorstellingen voor meer dan 40.000 bezoekers in kleine en middenzalen van de landelijke theaters, in speellokalen van basisscholen en op schoolpleinen en klaslokalen van middelbare scholen. Sonnevanck maakt en repeteert de voorstellingen in Enschede, en speelt ze door heel Nederland.

Theater Oostpool
Theater Oostpool neemt je mee in wat de wereld nu bezighoudt. Onze verhalen zijn jong en vurig, maar ook persoonlijk en grappig. We kiezen voor een verscheidenheid aan achtergronden en culturen. Theater is voor iedereen. Kom kijken, we hebben geen tijd te verliezen. Theater Oostpool speelt ruim 400 voorstellingen per jaar en bereikt daarmee ruim 65.000 bezoekers.

SAMEN: Sonnevanck en Oostpool
Sonnevanck en Oostpool willen met hun voorstellingen jongeren inspireren om na te denken over onderwerpen die in onze samenleving belangrijk zijn. Beide gezelschappen vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk jongeren geraakt worden door theater. Dat zij onverwachte en onbekende dingen zien op het toneel. Dat ze plezier aan theater beleven en ervaren dat het een mooie kunstvorm is, die je op nieuwe gedachten kan brengen.

Terug