Verdiepingspagina Het Achtste Leven

Het Achtste Leven

Welkom op de verdiepingspagina voor de voorstelling Het Achtste Leven (voor Brilka) (16+) van Theater Oostpool. Of je wilt jezelf meer verdiepen in de achtergrond van de voorstelling.

Als je met de klas gaat:
Op deze pagina kan je verdiepingsmateriaal vinden dat je voor en na het voorstellingsbezoek in de klas kunt gebruiken. Als docent kan je zelf kiezen of je het voorgesprek of het nagesprek klassikaal behandeld of de leerlingen juist beter in groepjes kan laten bespreken. Kijk vooral wat het beste past voor de klas die je hebt, de tijd van de dag en de situatie van het moment.

We adviseren om in ieder geval voorafgaand het kopje ‘voordat je gaat’ te bespreken, zodat de leerlingen goed voorbereid de voorstelling ingaan. Daardoor zullen ze een actievere houding tijdens de voorstelling hebben en meer uit de voorstelling kunnen halen.

Na het voorstellingsbezoek raden we aan om in ieder geval de voorstelling na te bespreken, zodat de leerlingen met elkaar verder over de inhoud van de voorstelling kunnen praten en erop reflecteren.

Heel veel plezier bij Het Achtste Leven (voor Brilka)

Terug