Surprise show en kostuumsale tijdens Uitnacht Arnhem

De Uitnacht is terug! Op vrijdag 26 januari staat de hele stad in het teken van hét culturele event van Arnhem. Ook Theater Oostpool hult zich in paars. In de theaterzaal barst The Surprise Show los, en in de foyer scoor je pareltjes in de Kostuumsale. Kom je langs?

The Surprise Show
Theaterzaal | Inloop 19:00 uur | Show 20:00 – 00:00 uur
Theater Oostpool maakt een grabbelton van haar theaterzaal! In The Surprise Show wordt het ene na het andere Arnhemse talent uit de hoge verrassingshoed getoverd. Als publiek weet je nooit wat er komt. Een operette, drag show, western of toch de cursus naaktschilderen – het komt allemaal voorbij. Nooit langer dan een kwartier, allemaal spectaculair. Kom kijken en laat je verrassen!
Een act duurt 15 minuten. Na elke act kun je de zaal verlaten. Blijf je liever zitten? Je kunt max. 4 acts bekijken.

Kostuumsale
Foyer | 19:00 – 00:00 uur
Altijd al rond willen lopen in dat ene kostuum uit die bijzondere voorstelling? Nog op zoek naar een outfit voor je aankomende themafeest of carnaval? Dit is je kans! We hebben pareltjes uit ons pakhuis gevist die jij voor een prikkie mee naar huis mag nemen. Een kostuum, rekwisiet, tote bag of een andere verborgen schat – kom snuffelen! Wie maakt ons los?

Bekijk het hele programma van de Uitnacht hier.

 

 

Overig nieuws

Terug