Theater Oostpool en ArtEZ Toneelschool spelen DNA

DNA_POSTERBEELD_V4 - kopie

Theater Oostpool en de derdejaars studenten van ArtEZ Toneelschool Arnhem spelen DNA. Deze voorstelling van de veelgeprezen toneelschrijver Dennis Kelly is voor het eerst in Nederland te zien in regie van Hulst & Tarenskeen. DNA is van 4 t/m 8 juni 2024 exclusief te zien in Theater Oostpool in Arnhem. 

Wanneer het pestgedrag van een groep tieners escaleert met verregaande gevolgen, blijven de jongeren achter met hun geweten. In paniek moeten ze besluiten hoe om te gaan met hun daad. Maar hoe ga je verder met je leven, wetende wat er is gebeurd? Hoelang duurt het voordat je wordt ingehaald door de werkelijkheid?

DNA is een duister komisch stuk over vriendschap, moraliteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Dennis Kelly (bekend van o.a. Girls and Boys) bevraagt sociale normen, groepsdynamieken en peer pressure in deze speciaal voor jonge spelers geschreven theatertekst.

Theater Oostpool en ArtEZ Toneelschool
De ArtEZ Academie voor Theater & Dans en Theater Oostpool werken voor de veertiende keer samen. Elk jaar maken derdejaars studenten van de acteursopleiding een voorstelling met Theater Oostpool waarmee een nieuwe generatie acteurs klaargestoomd wordt voor het professionele podium.

Klik hier voor meer info en tickets. 

Overig nieuws

Terug