Geldezels (14+)

Een trailervoorstelling van Sonnevanck & Oostpool

Na de crisis, corona, inflatie en oorlog zijn Tina’s ouders blut. En terwijl mamma zich burn out werkt met twee banen en papa werkeloos op de bank zit te huilen beseft Tina dat het aan haar is om deze familie te redden. Saviour Tina to the rescue! Wanneer ze de kans krijgt om snel veel geld te verdienen zegt Tina dan ook meteen JA! Al snel leert ze echter dat gratis geld niet bestaat.

Geldezels gaat over het schokkende feit dat steeds meer jongeren, uit alle sociale klassen, “geldezel” willen zijn. M.a.w: geronseld worden voor witwaspraktijken, met alle gevolgen van dien. In regie van Priscilla Vaudelle schopt Geldezels je moreel kompas compleet in de war. Want zou jij niet ook alles doen om je familie te redden?

Rondreizende theatertruck

Deze voorstelling speelt in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer. De vrachtwagen rijdt langs middelbare scholen en theaters. De intimiteit van de theatertruck zorgt voor een bijzondere theaterervaring.

Groot succes
Theater Sonnevanck en Theater Oostpool maken ieder jaar twee voorstellingen voor de theatertruck. De voorstellingen zijn een groot succes! Princess (2018) en Bromance (2016) wonnen de Gouden Krekel voor Meest Indrukwekkende Jeugdtheaterproductie, de belangrijkste prijs in het jeugdtheater. It’s my mouth I can say what I want to (2017), Pretpark (2017), GTA5 (2015) en Hard Candy (2013) werden bekroond met de Zilveren Krekel.

Reserveren voor op school

De theatertruck rijdt naar middelbare scholen en parkeert op het schoolplein. Er passen maximaal 60 bezoekers in de vrachtwagen en de voorstelling duurt ongeveer een lesuur.

Wil je deze voorstelling reserveren voor op jouw school, vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Boek deze voorstelling >

Of neem dan contact op met de afdeling educatie, via e-mail of telefonisch: 026 443 76 55

Speeldata 19 februari 2024 t/m 31 mei 20424

Geldezels (14+)
Terug