Kind of Human (14+)

Als mensen hun agressie op mensachtige robots uiten in plaats van op elkaar, is er dan een geweldloze toekomst mogelijk? River krijgt een uniek aanbod: Hij mag een experiment aangaan met AI robot Isa. Hij wordt gevraagd om de agressie die hij voelt tegenover de pestkoppen van zijn zus, op Isa los te laten. Maar dan blijkt Isa herinneringen te hebben en haar eigen bestaan in twijfel te kunnen trekken. Heeft ze dus een bewustzijn? Maakt dat haar meer mens dan robot? Kan River Isa dan nog wel pijn doen? En door wie wordt Isa eigenlijk aangestuurd?

Kind of Human is een opzwepende, muzikale sci-fi-voorstelling op het snijvlak van mens en robot, empathie en geweld, vertrouwen en manipulatie. Over onze dagelijkse zoektocht naar menselijkheid in dit digitale tijdperk. Hoe navigeren jongeren door deze overweldigende wereld waarin kunstmatige en menselijke intelligentie steeds meer van elkaar weg hebben?


Kijkwijzer 14+

Credits

regie Abdel Daoudi | tekst Vera Morina | coproductie Theater Sonnevanck & Theater Oostpool

Rondreizende theatertruck

Deze voorstelling speelt in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer. De vrachtwagen rijdt langs middelbare scholen en theaters. De intimiteit van de theatertruck zorgt voor een bijzondere theaterervaring.

Reserveren voor op school

De theatertruck rijdt naar middelbare scholen en parkeert op het schoolplein. Er passen maximaal 85 bezoekers in de truck en de voorstelling duurt ongeveer een lesuur.

Wil je deze voorstelling reserveren voor op jouw school, vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Boek deze voorstelling >

Of neem contact op met de afdeling educatie, via e-mail of telefonisch: 026 443 76 55

Kind of Human (14+)
Terug