Bereikbaarheid

Theater Oostpool Arnhem

Nieuwstraat 58 | 6811 HX Arnhem
tel : (026) 443 76 55

De Nieuwstraat is een autoluwe straat, in het centrum van Arnhem.

Openbaar vervoer

Ons theater ligt op 10 minuten lopen van NS station Arnhem Centraal. Klik hier voor de wandelroute.

Auto & parkeren

In de buurt van de Nieuwstraat zijn verschillende parkeergelegenheden. Wij raden Parkeergarage Rozet aan, gelegen aan de Langstraat. Hier betaal je € 2,52 per uur en na 18 uur slechts € 0,50 per uur. Klik hier voor meer informatie over Parkeergarage Rozet.

Let op: donderdag is koopavond in Arnhem. Het is dan extra druk in het verkeer en bij de verschillende parkeergarages. Ga op tijd van huis!

Fiets & parkeren

Kom je op de fiets, parkeer deze dan niet op de terrassen van onze buren, maar in het fietsenrek voor ons theater of om de hoek aan de Rijnkade.

Toegang voor minder validen

Ons theater is een historisch pand met veel trappen. Het huis is zoveel mogelijk toegankelijk gemaakt voor minder validen, maar kent desondanks beperkingen. Alleen met een reguliere rolstoel (niet motorisch aangedreven) kan de theaterzaal worden bereikt. In de zaal is maximaal plaats voor twee rolstoelen.

Om ons op je komst voor te bereiden, vragen we je om tijdens je reservering of ten minste 3 dagen voorafgaand aan de voorstelling door te geven aan kassa@theateroostpool.nl of je met een rolstoel komt. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat er op die plek in de zaal een plek beschikbaar is. We reserveren dan desgewenst ook de naastgelegen stoel(en) voor je begeleider of gezelschap.

Terug