Theatervoorstelling in Amsterdam

Oostpool Midzomernachsdroom homepageplayer

Een avondje uit in Amsterdam? Kom naar Theater Oostpool! Wij nemen je mee in wat de wereld nu bezighoudt. Onze voorstellingen zijn in verschillende theaters in Amsterdam te zien, namelijk DeLaMar, Theater Bellevue en Frascati. Onze voorstellingen zijn jong, vurig, persoonlijk en grappig. We hebben aandacht voor verscheidenheid in achtergronden en culturen. Want theater is voor iedereen. Kom kijken, we hebben geen tijd te verliezen.

Theater voorstellingen Amsterdam: bekijk ons programma

Op de voorstellingspagina vind je een overzicht van alle theatervoorstellingen die Oostpool nu en het komende jaar speelt. Bekijk in de theateragenda welke voorstellingen wanneer spelen in Amsterdam. In de theateragenda vind je ook alle voorstellingen die we op andere locaties in Nederland spelen. Zo is Oostpool altijd bij jou in de buurt. Er zijn avond- en middagvoorstellingen en je kunt de kalender maanden vooruit bekijken. Filter de kalender op maand en locatie, kies de datum die jou het beste uitkomt en reserveer direct je kaarten!

Over Oostpool

Inmiddels bestaat Theater Oostpool alweer 70 jaar. Het theater heeft een lange geschiedenis in Nederland en kende in de loop der tijd verschillende namen. In 1953 werd in Arnhem (Gelderland) Toneelgroep Theater opgericht als hét toneelgezelschap van Oost-Nederland. De afgelopen twintig jaar kregen we ook in de rest van Nederland grote bekendheid als Toneelgroep Oostpool. Wil je meer weten over de geschiedenis van Theater Oostpool? Neem dan een kijkje op de geschiedenispagina.

Sinds oktober 2022 zijn we Theater Oostpool, omdat we niet alleen toneel, maar bijvoorbeeld ook muziektheater maken. Ondertussen zijn we één van de grootste rijksgesubsidieerde theaterbedrijven van het land. En we zijn nog lang niet klaar.

Ervaar het zelf bij jouw theater in Amsterdam

Theater is voor iedereen. Kom kijken naar een van onze voorstellingen in
Amsterdam bij DeLaMar, Theater Bellevue en Frascati. Bekijk het aanbod en reserveer je kaarten via onze Amsterdamse theateragenda.

Voorstellingen in Amsterdam

Terug