Jong Oostpool

Spring Awakening - Oostpool - fotograaf Juliette de Groot

JONG is… Hét jongerenplatform van Theater Oostpool voor iedereen tussen 15 en 25 jaar. Het is een platform georganiseerd voor en door jongeren. Via Jong Oostpool maak je kennis met een toneelgezelschap van binnenuit en dat voor maar € 15,- per jaar!.

JONG kijkt… Als Jong Oostpool-lid mag je gratis naar alle voorstellingen in het huistheater van Oostpool. Ook bezoeken we gezamenlijk de grote zaalvoorstellingen van Oostpool in andere theaters. Dit vaak inclusief voor- of nagesprek. Daarnaast mag je als lid van Jong Oostpool ook zo nu en dan meekijken tijdens de repetities. Zo leer je het team van Oostpool van binnenuit kennen!

JONG doet… Een hoop toffe activiteiten! Check het hier >>

JONG post… Volg ons op de JONG OOSTPOOL Instagram  of Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! En wie weet verzorg jij een Insta take-over!

JONG groeit! JONG heeft momenteel 42 leden. Wil jij ook lid  zijn? Kom erbij!

Heb jij ook een werkwoord voor JONG? Wil jij iets voor/met JONG? Stuur een mailtje naar jong@theateroostpool.nl

Lid worden van Jong Oostpool

Je lidmaatschap voor Jong Oostpool kost € 15,00 en is 1 jaar geldig.

Jong Oostpool programma 2022-2023

November 2022
Eind deze maand begint de werving voor spelers voor de jongerenproductie Paradiso. Dit is een samenwerking van Oostpool met Introdans.
Lijkt het je leuk om mee te spelen? Je ontvangt tzt een uitnodiging voor de auditie in je mail. Waarna je je op kan geven.

December 2022
We gaan een repetitie bekijken van Detective Moncler. Hoe wordt een voorstelling gemaakt? Hoe gaat een repetitie eraan toe? We gaan met elkaar in gesprek over het maakproces.

Januari 2023
Wat is er uit het de repetities ontstaan? We gaan kijken naar een try-out voorstelling van Detective Moncler in de zaal van Oostpool en gaan na de tijd in gesprek met Jan Hulst, de regisseur.

Februari 2023
Doorloop kijken van de trailervoorstelling “El Mektoub” en in gesprek met regisseur Abdel Daoudi in de theatertrailer van Oostpool.

Maart 2023
Workshop, “Hoe kijk je naar theater” door huisdramaturge Fanne Boland.

April 2023
We gaan samen een tof feest organiseren voor de spelers van Paradiso en leden van Jong Oostpool.

Mei 2023
Naar de voorstelling “Paradiso” kijken.

Juni 2023
Naar de try-out voorstelling van de Artez voorstelling kijken in Oostpool.
Eind juni: We organiseren samen een afsluitende bbq / picknick/ buitenactiviteit om het seizoen af te sluiten.

Terug