Theatervoorstelling bij ons theater in Arnhem

Oostpool Midzomernachsdroom homepageplayer

Een avondje uit? Kom naar Theater Oostpool in Arnhem! Wij nemen je mee in wat de wereld nu bezighoudt. De mooiste voorstellingen zie je in ons theater in het hart van de stad. Daarnaast reist Oostpool met haar voorstellingen het hele land door. Onze voorstellingen zijn jong, vurig, persoonlijk en grappig. We hebben aandacht voor verscheidenheid in achtergronden en culturen. Want theater is voor iedereen. Kom kijken, we hebben geen tijd te verliezen.

Kom naar ons theater in Arnhem en ontdek het programma

Op de voorstellingspagina vind je een overzicht van alle theatervoorstellingen die je het komende jaar kunt bewonderen bij onze eigen theater in Arnhem. Kom je naar een van de voorstellingen en ben je benieuwd naar het programma? Bekijk in de theateragenda welke voorstellingen wanneer spelen. In de theateragenda vind je ook alle voorstellingen die we op andere locaties in Nederland spelen. Zo is Oostpool altijd bij jou in de buurt. Er zijn avond- en middagvoorstellingen en je kunt de kalender maanden vooruit bekijken. Filter de kalender op maand en locatie, kies de datum die jou het beste uitkomt en reserveer direct je kaarten!

Theater Oostpool: hét theatergezelschap van Arnhem

In 2023 bestond Theater Oostpool alweer 70 jaar. Het theater heeft een lange geschiedenis in Nederland en kende in de loop der tijd verschillende namen. Van Toneelgroep Theater, Theater, Theater van het Oosten en Toneelgroep Oostpool naar Theater Oostpool in 2022. Wil je meer weten over de geschiedenis van Theater Oostpool? Neem dan een kijkje op de geschiedenispagina

Ons huistheater

Theater Oostpool heeft een eigen, vaste stek in Arnhem. Dit is de plek waar we repeteren, monteren en onze shows in première laten gaan. Van oorsprong is het gebouw een herensociëteit met een binnenplaats waar de koetsen konden keren. Deze binnenplaats mogen wij nu ons theater noemen. Hier gaan al onze vlakke vloervoorstellingen in première voor ze op landelijke tournee gaan. Meer weten? Bekijk dan onze agenda. Je vindt ons aan de Nieuwstraat 58, tussen de winkels van het centrum en de kade en op tien minuten loopafstand van het centraal station.  Ons huistheater werkt voor de theatervoorstellingen met e-tickets, die enkel online te krijgen zijn. We hebben dan ook geen avondkassa waar je fysieke kaarten aan de deur kunt kopen. Meer informatie over de aanschaf van tickets vind je hier. 

Toegankelijkheid bij Oostpool

Ons huistheater is een prachtig historisch pand met veel trappen. We hebben ons best gedaan het huis zo veel mogelijk toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. Met een reguliere rolstoel (niet motorisch aangedreven) kan de theaterzaal worden bereikt. In de zaal is ruimte voor twee rolstoelen per voorstelling. 

Kom je met een rolstoel naar één van de theatervoorstellingen bij ons theater in Arnhem? Dan vragen we je dit tijdens je reservering of ten minste drie dagen voorafgaand aan de voorstelling door te geven aan onze kassa. Dit kan op het e-mailadres kassa@theateroostpool.nl. Wij zorgen er dan voor dat er een plek voor je wordt klaargemaakt en je bezoek zo soepel mogelijk verloopt.

Heb je een vraag voor Theater Oostpool, over toegankelijkheid of over iets anders? Stuur ons een e-mail op info@theateroostpool.nl of bel ons op 026-443 76 55. We beantwoorden je vragen graag!

Voorstellingen in Arnhem

Terug