Sterrenregen en nu al 5.000 verkochte kaarten voor Showmeister

Showmeister - Theater Oostpool - © Sanne Peper

Afgelopen zaterdag ging Showmeister, een komedie over sterven in première in een afgeladen Theater Oostpool in Arnhem. Het publiek was laaiend enthousiast. De recensies deden er nog een schepje bovenop: men is unaniem lovend over deze gloednieuwe show van Hulst & Tarenskeen.

“Sorry, maar mag ik effe heel, heel erg blij en trots zijn?”, zegt Jim Bakkum: “De publieksreacties waren al helemaal te gek, maar dit is de kers op de taart. Ik ben super trots op ons hele team, maar vooral op de geweldige Jan (Hulst) en Kasper (Tarenskeen) die deze bizarre komedie in elkaar hebben gedraaid.”

‘Hulst & Tarenskeen slaan de spijker op de kop’, aldus de Theaterkrant. De Volkskrant geeft vijf sterren en prijst Thomas Höppener (‘hij excelleert’) voor zijn rol in deze ‘even snedige als geestige zwarte komedie’. NRC volgde met vier sterren en noemt Jim Bakkum ‘een gouden greep’.

Wie de nieuwe Oostpoolvoorstelling wil zien, moet snel zijn. “Het is een gekkenhuis”, laat Jan Hulst weten – doelend op de ticketverkoop. Een paar dagen na de première is de teller van verkochte kaarten al de 5.000 gepasseerd. De voorstellingen in Frascati Amsterdam zijn volledig uitverkocht en ook in de rest van het land vliegen de tickets over de toonbank.

Showmeister, een komedie over sterven is nog t/m 16 maart te zien in het hele land.

 

Overig nieuws

Terug