Vacatures & stages

De Bananengeneratie - Oostpool - fotografie Bas de Brouwer (naamsvermelding altijd verplicht)-10

Theater Oostpool uit Arnhem neemt je als groot, nationaal theaterbedrijf mee in wat de wereld nu bezighoudt. Onze verhalen zijn jong en vurig, maar ook persoonlijk en grappig. We kiezen voor een verscheidenheid aan achtergronden en culturen, want theater is voor iedereen. Theater Oostpool maakt urgent en uitdagend entertainment. We zijn jong in hoe wij denken en in wat we maken, maar ook divers: iedereen hoort erbij. Onze shows zijn schaamteloos onbevangen. Wij durven aan te zetten tot actie, maar willen je tegelijkertijd vermaken en inspireren. Jaarlijks zien zo’n 90.000 mensen een show van Theater Oostpool in de Nederlandse theaters. We spelen in de grote zalen, kleine zalen, op festivals en op locatie. Recente shows zijn onder meer Girls & Boys, Midzomernachtsdroom en De Bananengeneratie. Met onze voorstellingen in een reizende TheaterTruck en in de klas bereiken we daarnaast ca.13.000 middelbare scholieren, voornamelijk in Oost-Nederland.

Oostpool bestaat uit zo’n 30 vaste medewerkers en ongeveer 80 tijdelijke medewerkers, die zich op projectbasis voor korte of langere tijd aan onze organisatie verbinden. En hoewel we het land doorkruisen met onze producties, vinden we al ruim 70 jaar ons thuis in Arnhem. Ons eigen theater is dé plek waar we experimenteren, maken, proberen, monteren en spelen. Waar we een podium zijn voor jonge makers, aanstormende talenten en gevestigde gezelschappen uit stad, regio en het land, die we een warm hart toedragen. Theater Oostpool, een plek waar zoveel mogelijk mensen zich thuis mogen en kunnen voelen.

Wil jij bijdragen aan ons maatschappelijk betrokken en inclusieve gezelschap, en je elke dag inzetten voor een inspirerende en veilige werkomgeving? Kom dan bij ons werken!

Wij hebben momenteel geen vacatures. 

Terug