Theater Oostpool en Theater a/d Rijn organiseren benefietavond voor de kinderen in Gaza

Samen met Theater a/d Rijn bundelen we onze krachten op maandag 25 maart om een bijdrage te leveren aan de inzamelingsactie voor de theatermakers van Ayyam Al Masrah (Theatre Day Productions) in Gaza. Zij zijn aan het werk in overvolle scholen, in opvangkampen of gewoon op straat. Ze laten kinderen en jongeren aan het woord of gaan met ze spelen als woorden tekortschieten. Zo creëren ze een plek waar gevoelens van verdriet en verlies kunnen worden gedeeld maar waar ook steun en troost is. Waar oorlogskinderen kunnen ontspannen en zich herinneren hoe het is om gewoon kind te zijn. Al is het maar voor even..

Als theaterinstellingen begrijpen wij maar al te goed hoe groot de noodzaak van dit werk is. Op 25 maart opent Theater a/d Rijn haar deuren dan ook voor een extra bijzondere avond vol theater, lezingen, poëzie, video, cartoons en een gesprek ter ondersteuning van deze belangrijke actie. Wij geloven in de kracht van de kunsten om mensen bij elkaar te brengen, perspectieven uit te wisselen, samen troost te vinden en om traumatische ervaringen te verwerken.

Praktische info

Bij het kopen van een ticket voor deze avond kun je zelf voor een bedrag kiezen (pay what you want). Alle ticketopbrengsten en extra donaties van de avond gaan rechtstreeks naar Theatre Day Productions. Ook kan een extra bijdrage worden gedaan via onderstaande QR-code. Theatre Day Productions zorgt ervoor dat het geld terechtkomt bij de theatermakers in Gaza, zodat het ontzettend belangrijke werk dat ze doen voortgezet kan worden.

Koop je tickets voor 25 maart via deze link. 

Overig nieuws

Terug